Искате да отидете на екскурзия в Грузия и Армения? Сега вече е възможно да посетите тези две гостоприемни дъжави едновременно, да разгледате многобройните манастири и архитектурни паметници включени в списъка на Юнеско. По време на екскурзията в Грузия ще опитате от уникалното грузинско вино, а по време на екскурзията в Армения ше имате удоволствието да дегустирате прочутия арменски коняк. Ще посетите Казбег, мястото където е прикован Прометей, за това, че откраднал огъня от боговете, ще посетите още старата грузинска столица Мицхета, ще преминете по военния път до областта Казбеки, ще посетите спа курорта на Армения - Дилижан, езерото Севан, религиозната столица на Армения - Ечмиадзин, както и още много други интересни места в Грузия и Армения.

 

Мерки срещу COVID-19 в Грузия:

Изискване за отрицателен тест или ваксинация: Да, отрицателен PCR тест, до 72ч преди пътуването и втори тест на 3-тия ден от престоя. Пътници, които са преминали ваксинация са освободени от това изискване.

Изискване за формуляр: Да, попълване на онлайн формуляр: тук

Изискване за карантина: Не, ако се направи втори тест на 3-тия ден от престоя

Изискване при транзит: -

Изискване при завръщане в България: Представяне на един от следните документи: сертификат за поставена ваксина, ако са минали 14 дни от втората доза; ИЛИ документ за прекарана инфекция (положителен тест) за периода от 15-тия до 180-тия ден от теста; ИЛИ отрицателен PCR-тест, до 72ч/ бърз антиген тест до 48ч преди влизане в страната.Екскурзия до Грузия и Армения Екскурзия до Грузия и Армения
от 2530.00 BGN
7 дни / 6 нощувки