Коледни базари в Берлин Коледни базари в Берлин
от 899.00 BGN
4 дни / 3 нощувки

Коледни базари в Будапеща Коледни базари в Будапеща
от 669.00 BGN
4 дни / 3 нощувки

Коледни базари във Виена Коледни базари във Виена
от 799.00 BGN
4 дни / 3 нощувки

Коледни базари в Прага Коледни базари в Прага
от 799.00 BGN
4 дни / 3 нощувки