РИУ Хелиос Парадайс

РИУ Хелиос Парадайс



Свети Влас, България

цени от 85 BGN


Хотел РИУ Хелиос Парадайс се намира непосредствено на морския бряг между курортите Слънчев бряг и Свети Влас и е идеален избор за почивка, която съчетава забавления и релакс.




ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Местоположение Страхотния комлекс от световната верига RIU РИу Хелиос Парадайс, се намира между курортитр Слънчев бряг и Свети Влас, директнои на първа линия.
Видове и брой помещения Хотел RIU Хелиос Парадайс предлага 597 стаи - двойни, фамилни и апартаменти, разперделени в 6 корпуса на 10 етажа. Всички типове стаи са със собствен санитарен възел с душ, принадлежности за баня, огледало, сешоар, телефон, централен климатик, сателитна телевизия, мини-хладилник, сейф в стаята (срещу допълнително заплащане), балкон или тераса, повечето стаи за гости са с изглед към морето.
Гледка Море или парк
Заведения за хранене и развлечения 5 бюфет ресторанта – основен, азиатски, български, италиански и един a-la-cart ресторант на плажа.
База на настаняване All inclusive.
Спорт и рекреация Тенис на маса, билярд, мултифункционално игрище за волейбол, баскетбол, футбол, тенис (с допълнително заплащане). RIU Fit: аква аеробика, стречинг, вътрешен и външен басейн за възрастни и деца; 5 външни басейна: басейн с джакузи и хидромасажни легла 1 362 m2, басейн за спорт 1 215 m2, детски външен басейн 840 m2, басейн за анимация 475 m2, бебешки басейн 65 m2; и един вътрешен басейн 220 m2. Безплатни шезлонги и чадъри на плажа пред хотела и на басейните.
Уелнес Фитнес, уелнес център с разнообразни услуги, сауна, козметичен салон и масажи, вътрешен басейн.
Други услуги в хотела WiFi на територията на хотела, фоайе, рецепция и лоби бар, конферентен център, бар салон и платен паркинг.
Паркинг Да - платен

ЦЕНИ

Цени за настаняване в Хотел РИУ Хелиос Парадайс Лято 2021 г. 
 

Ранни записвания до 31.05.2021 г.

-30% намаление за период от 20.05 - 24.06.2021 г.

-25% намаление за период от 25.06 - 04.10.2021 г.

 

Вид помещение, ALL 05.05-21.05.2021 г.
24.09-15.10.2021 г.
22.05-10.06.2021 г.
14.09-23.09.2021 г.
11.06-30.06.2021 г.
01.09-13.09.2021 г.
01.07-31.08.2021 г.
Периоди: А B C D
Срок за безплатна анулация  1 ден  3 дни  5 дни  5 дни
Двойна стандарт 85 132 166 198
Единична стая стандартна 111 198 298 356
Двойна стандартна море 90 139 175 213
Двойна супериор 94 146 185 226
Двойна супериор море 99 155 195 240
Фамилна стая 136 214 288 352
Апартамент 102 161 217 266

 

Всички цени са на човек, в лева, на ден и включват: нощувка на база - All inclusivе, ползване на чадър и шезлонг на басейна и на плажа (до изчерпване на количествата), застраховка и туристическа такса.

**Минимална заетост на апартамент - трима пълноплащащи!

  • Намаления за настаняване на допълнителни легла:
    - дете до 3.99 се настанява безплатно, предоставя се бебешка кошара, вместо допълнително легло;
    - 1 - во дете от 3.99 г. до 12.99 г. настанено на редовно легло с един възрастен, ползва 70% намаление за период А;
    - 50% намаление за период B и - 20% намаление за периоди C и D;
    - 2 -ро дете от 2 г. до 11.99 г. настанено на допълнително легло с един възрастен, ползва 30% намаление за период A; -50% намаление за период B и 80% намаление за периоди C и D;
    - дете от 3.99 г. до 12.99 г. настанено на допълнително легло с двама възрастни - БЕЗПЛАТНО;
    - второ дете от 4 до 12.99 г. в супериор стая, при настаняване с двама възрастни - 50% намаление;
    - две деца до 12.99 г. с двама възрастни, настанени във фамилна стая - Безплатно;
    - едно дете от 4 до 12.99 г. в апартамент с минимум трима възрастни - Безплатно;
    - второ или трето дете до 12.99 г. в апартамент с минимум трима възрастни - 50% намаление;
    - трети възрастен в стая, ползва 20% намаление;
    - трети възрастен във фамилна стая, позлва  75 % намаление;
    - четвърти възрастен, настанен в апартамент - 20% намаление;
    - пети възрастен в апартамент - 50%намаление;

    Паркинг /до изчерпване на ограничения брой места - 10 лв/ на ден;

    Настаняване от 15.00 часа
    Освобождаване на стаята - 11:00 часа;

    Първото хранене в деня на пристигане е обяд, а последното в деня на заминаване - закуска!

ЗАБЕЛЕЖКИ

COVID-19 мерки от хотела:

Прилагането на превантивни мерки на входа на хотела включва измерване на температури, контролиране на дезинфекцията на ръцете и раздаване на маски на гостите, посетителите и социално дистанциране.

Он лайн чекиране на гостите, когато това е възможно, за да не се получава струпване на рецепция.

Измерване температурата на доставчиците в хотела, както и на целия персонал. Когато е възможно, продуктите няма да влязат в хотела в опаковката на доставчика, но първо ще бъдат прехвърлени в предварително дезинфекцираните щайги на хотела. • Плодовете и зеленчуците ще бъдат дезинфекцирани, преди да бъдат съхранявани. мерки, предприети във връзка с COVID-19. Ще се извършват редовни проверки на съответствието • Никой доставчик няма да има достъп до вътрешността на съоръженията. • Ще се извърши почистване и дезинфекция на зоните с висок риск (тези, които най-вероятно са замърсени) • Разширяване на разписанието за приемане стоки, за да се избегне струпването

Въведени са подсилени процедури за лична хигиена, включително ръкавици и маски за целия персонал. • Машините за постоянна вентилация с естествен въздух са подсилени. Система за пречистване на въздуха ще бъде инсталирана в затворени помещения • Поддръжка на климатичната инсталация в помещения и общи помещения, включваща седмична дезинфекция на филтри • Строг надзор на съдомиялното, пране и друго оборудване за миене и дезинфекция • Водни системи (басейни, спа, битови и напоителни води) се наблюдават постоянно.

Ще бъдат удължени часовете за закуска, обяд и вечеря • Персоналът ще управлява влизането в ресторанта и ще настани гостите на разпределената им маса. • Информационен панел, разположен на входа на ресторанта, ще покаже правилата за достъп на гостите, които могат да четат, преди да влязат. • Гостите трябва да преминат проверка на температурата, преди да им бъде разрешен достъпът и дезинфекция на ръцете. • Гостите трябва да използват маска и ръкавици и да използват хидроалкохолен гел. • Ще има ясни указания за показване на еднопосочната обиколка на ресторанта, бюфетите и показването на станции за готвене. • Разстоянието между гостите, седнали на 2 съседни маси, ще бъде минимум 1,5 метра (в Америка 6 фута). • За еднократна употреба хартиена покривка ще бъде поставена на маси и ще се сменя след всеки гост. Запечатан хартиен плик за еднократна употреба ще бъде поставен върху масите, съдържащи нож, вилица, десертна лъжица и салфетка. • Маси и столове (повърхности и страни) и всички останали предмети на масата ще бъдат дезинфекцирани след всеки гост. • Подобрено почистване и дезинфекционни процедури по време и след всяка услуга. Всички химически продукти, които се използват, се считат за ефективни срещу COVID19. • Подобрена естествена вентилация. • Социалното дистанциране ще се спазва в опашките за трапезария. • На входа на всеки бюфет ще има хидроалкохолен дозатор за гел и ръкавици. . • Отстраняване на общи предмети като шейкове за олио, сол и пипер и др. • Сервиране на маса за напитки.

Анимация и спорт:

Пространствата ще бъдат адаптирани така, че гостите да могат да се наслаждават на дейности, като същевременно поддържат социално дистанциране. • Температурите на гостите ще бъдат взети преди всички дейности. • Всички материали (играчки, прибори, игри и т.н.) ще бъдат дезинфекцирани преди и след всяка дейност с дезинфекционен продукт, ефективен срещу COVID19. • Преди започване на дейност, всички участници ще бъдат напомнени за хигиенни и безопасни мерки. • Дейностите за децата ще бъдат адаптирани, за да поддържат социално дистанциране, а капацитетът ще бъде намален. • Няма да има спортни занимания за възрастни или юноши, включващи физически контакт • Дейности, които не могат да се извършват в съответствие със социалното дистанциране, са премахнати • Някои дейности ще се повтарят по няколко пъти на ден, така че всички клиенти, които искат да ги правят, могат да ги извършват на ред. Ще има списък за регистрация • Премахнати са дейности, при които е трудно да се гарантира дезинфекцията на оборудването.