Специални пакети за Мавриций в хотели от веригата Attitude

Програма

Първи Ден
Заминаване от летище София през транзитно летище.

Втори Ден
Пристигане на остров Мавриций около обяд. Посрещане и трансфер от летището до избрания от Вас хотел. Настаняване веднага след пристигане при наличие на свободни помещения. Нощувка.

Трети ден
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Неочаквана среща с делфини – полудневен тур / срещу доп.заплащане /
Насладете се на една невероятна среща с делфини. Ще се придвижите с моторна лодка и ще посетите остров Benitiers, където ще имате вкусен обяд.
Уникалната част от преживяването е плуването с делфини в естествената им среда!
Цена на човек: 95 EUR (от 1 до 3 човека)   65 EUR (от 4 до 8 човека)

Четвърти ден
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Полудневна обиколка на столицата Порт Луис / срещу доп.заплащане /
Обиколка на столицата на остров Мавриций - прекрасният Порт Луис, ще ви преведе през страниците на пъстрата история и културното многообразие на острова.
Религиозното разнообразие е част от културната традиция на острова. Светилищата са отворени за всеки един любопитен турист - мюсюлмански джамии, китайски пагоди, индуски храмове и християнски църкви.
Порт Луис е най-големият град на Мавриций, както и икономически и административен център на острова. Точно до главния площад можете да се разходите по най-внушителния булевард - Place d'Armes, ограден от двете страни с кралски палми. Можете да се насладите на няколко чудесни френски колониални сгради, особено на сградата на правителството и на общинския театър. Ще имате свободно време, за да посетите крайбрежната улица, както и търговски комплекс Le Caudan Waterfront. Оживената крайбрежна улица предлага множество възможности - за пазар, места за развлечение, ресторанти с изглед към пристанище Порт Луис. Крайбрежието на Порт Луис е центърът на културния живот в Мавриций.
Цена на човек: 45 EUR (от 4 до 8 човека)

Пети ден
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Целодневен тур с катамаран
След закуска ще потеглим за един ден изпълнен със слънце, напитки, вкусна храна, много забавления и релаксация на круиз с катамаран!
За ваше удобство, ние предлагаме голям избор на круизи до няколко дестинации, с няколко различни изходни точки. На север, изборът е между Gabriel Island и Flat Island. Можете също да видитеделфинипо време на един от нашите круизи по западното крайбрежие. Друга възможност е да изберете круиз на източния бряг с посещение на известния остров IleauxCerfs.
По време на круизите ще имате свободно време за гмуркане с шнорхел, слънчеви бани и почивки за плуване.На катамарана ще можете да се насладите и на вкусен BBQ обяд с прясна риба, пиле и селекция от салати и чеснов хляб.
Цена на човек: 95 EUR

Шести ден
Закуска.Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Седемте каскади/ водопадите Тамаринд / срещу доп.заплащане /
Имате възможност да отидете дълбоко в местните гори на южен Мавриций – LesSeptCascades. Буквално в превод името означава "седем водопада", мястото, предпочитано от местните жители за туризъм в пищна зеленина.
Преходът разкрива едни от най-предизвикателните места, а в края на вашата разходка ще достигнете до охлаждащите извори и водопади. Ще имате възможност да се насладите на спиращите дъха панорамни гледки. Ще минете по малка пътека, от където ще се открият пред вас за първи път седемте водопада, а след това ще спрете на още няколко места, откъдето ще имате възможността да разгледате водопадите от различни страни
Цена на човек: 140 EUR (от 1 до 3 човека) 95 EUR (от 4 до 8 човека)

Седми ден / Осми ден
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка. Освен прекрасните плажове, белия пясък и топлите галещи води, остров Мавриций предлага множество възможности за допълнителни активности, като гмуркане, сърф, кайт,  скайдайвинг, и мн. други

Девети ден
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка. Освен прекрасните плажове, белия пясък и топлите галещи води, остров Мавриций предлага множество възможности за допълнителни активности, като гмуркане, сърф, кайт, скайдайвинг, и мн. други. Освобождаване на стаята около обяд. Свободно време. Трансфер до летището за полет до София през транзитно летище.

Десети ден
Пристигане на летище София.

Цени и дати

Хотел

Пансион

 

 

04.01-24.04.202
01.10-31.10.2020

 

25.04-30.09.2020

Tropical Attitude 3*
Couple Seafront

 

HB

1699 евро/

3323 лева

1524 евро/

2981 лева

Friday Attitude 3*
Standard Room

 

AI

1895 евро/3706 лева

1699 евро/3323 лева

Ravenala Attitude 4*
Couple Suite

 

HB

1965 евро/3843 лева

1785 евро/3491 лева

Zilwa Attitude 4*
Superior Room

 

HB

1964 евро/3841 лева

1761 евро/3444 лева

Lagoon Attitude 4*
Couple

 

AI

2069 евро/4047 лева

1915 евро/3745 лева

Paradise Cove Boutique Hotel 5*
Deluxe Premium Room

 

HB

2567 евро/5021 лева

2196 евро/4295 лева

Цените включват:

 • Самолетен билет за полет София-Мавриций-София с включени летищни такси
 • 7 нощувки на съответната база в избрания хотел
 • Ранно настаняване веднага след пристигане (при наличието на свободни стаи)
 • Настаняване в следваща категория стая от резервираната, при наличието на свободни такива в деня на настаняване, валидно за хотелите Ravenala Attitude и Zilwa Attitude
 • Романтична вечеря и бутилка ром за Tropical Attitude и Friday Attitude
 • Трансфер летище-хотел-летище и пакет „Добре дошли“, включващ:
 • Персонално посрещане на летището в Мавриций от нашата фирма партньор Асистанс на летище
 • Придружаване до хотела от представител на фирмата партньор
 • Информационна среща в избрания хотел
 • 24 часов асистанс по време на престоя
 • Медицинска застраховка с 10000 евро покритие с асистанс със ЗАД”Армеец”

Цените не включват:

 • Допълнителни екскурзии на място
 • Услуги, които не са упоменати като включени за съответния хотел
 • Разходи от личен характер
 • Застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,30% от стойността на пакета, в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването.

 

Хотели в тази оферта

Веригата „Attitude” съществува на Мавриций от 11 години. Специализира в развитието на 3 и 4-звездни хотели, но менъжира и един 5-звезден - Paradise Cove Boutique Hotel – част от Small Luxury Hotels of the World  

Friday Attitude Един от малките очарователни хотели, подходящи за семейства, двойки, приятели или соло пътешественици.
Tropical Attitude Малък бутиков хотел за възрастни със спокойна атмосфера.
Lagoon Attitude Еко хотел, работи максимално с местни производители, за да предостави на своите гости добра храна от пресни и качествени продукти. Подходящ за възрастни.
Zilwa Attitude/The Ravenala Attitude Хотели за отдих, предлагащи безброй активности за семейства, двойки, приятели, младоженци. Хотелът предлага на своите гости т.нар. Dine Around. Възползвайки се от тази концепция, туристите имат повече възможности да изберат какво биха искали да обядват или вечерят и да опитат богатото разнообразие на ястия в селекция от тематични ресторанти.

Веригата „Attitude“ Ви обещава едно 100% маврицианско преживяване! 
Имате въпроси? Обадете ни се?0889 299 733
2+5=?