Има много морски курорти, които ви харесват....но има и такива, в които почивате ли веднъж, ще се връщате отново всяка година! Дюни Роял Ризорт -  5 хотела, всички на метри от пясъка.
Богата All inclusive програма включваща разнообразна храна и много развлечения за малки и големи, чист плаж и отлично обслужване, Аква парк са едни от малкото предимства, които трябва да изберете за лятната си почивка през 2020 година. 

Във връзка с благоприятната вече обстановка с положителни нагласи за откриване на сезон 2020, ДЮНИ АД взе решение, както следва:

  • Планираната вече дата на отваряне е факт - 12.юни.2020, първоначално с хотел Марина Роял Палас и с гости от местен пазар и евентуално с Румънски пазар, ако това е възможно.
  • Клиентите резервирали други хотели ще бъдат апгрейдвани в Марина Роял Палас, докато не се отворят поетапно останалите хотели.
  • Плановете са след това да се отворят хотелите Белвил и Холидей Вилидж. Ще следва хотел Марина Бийч и ако се наложи - накрая Пеликан.
  • Ще бъдат предприети всички мерки, съгласно  Указанията за функциониране на места за настаняване и заведения за хранене и развлечения в условията на опасност от заразяване c COVID-19 в България - съгласувано с МЗ и всичките им последващи заповеди, с оглед гарантирането на безопасността на клиените. Повече информация относно мерките за безопасност можете да видите в описанието на хотелите в графа Забележки!

 Хотел Белвил

Дюни Роял Резорт е разположен върху южен планин..

цени от: 97 BGN


ХОТЕЛ МАРИНА РОЯЛ ПАЛАС

Хотел Марина Роял Палас е идеалното място за Ва..

цени от: 98 BGN


КОМПЛЕКС ХОЛИДЕЙ ВИЛИДЖ

Комплекс Холидей Вилидж се намира в к.к. Дюни, само на 300 м. от..

цени от: 86 BGN


Хотел Пеликан

Ако се чудите къде да прекарате лятната си ваканция със семейств..

цени от: 92 BGN


ХОТЕЛ МАРИНА БИЙЧ

Хотел "Марина Бийч" е разположен в един от най ..

цени от: 108 BGN