COVID 19 - Инзвънредно положение - промяна в работното време

Във връзка с обявеното извънредно положение решено единодушно от парламентът на Република България, свързано с разпространението на Корона вирус, бихме искали да Ви информираме, че офисът на ТА Адвенчър Стори ще работи само дистанционно до следващо решение.

Към момента сме предприели всички необходими мерки клиентите ни, които са в чужбина да се завърнат в страната ни в най-кратки срокове, предвид масовото затваряне на граници, както и да отложим или анулираме при възможност всички предстоящи скорошни пътувания, докато кризата и опасността от разпространение на вируса продължава.

Бихме искали да Ви информираме, че поддържаме връзка с всички наши партньори и туристите по всички предстоящи пътувания, които трябваше да се изпълнят в периода до края на месец май 2020 ще бъдат уведомени за съответните промени по резервацията, а именно пренасочване на заплатената сума за пътуване в бъдещ период. Внесените суми се запазват в пълен размер под формата на ваучер със срок на валидност 1 година и възможност за пътуване съобразно желанието на клиента в рамките на тази 1 година или до края на 2021г.

Всички резервации с дата на отпътуване/настаняване след 14.04.2020 остават потвърдени и за тях ще се изпрати допълнителна информация с оглед на бързо променящата се обстановка.

Следим постоянно ситуацията на сайта на МВнР и при необходимост от промяна на резервация всички наши клиенти ще бъдат уведомени своевременно.

Всички анулации и промени ще бъдат потвърждавани писмено по e-mail. В случай на анулация сумите ще бъдат възстановявани по банков път. Молим ви за разбиране при евентуално забавяне в предвид създалата се ситуация. 

Искрено се надяваме ситуацията да се нормализира и възможно най - скоро да можем отново да пътуваме, да създаваме приятни приключения и спомени . Приветстваме всички да спазват наложените мерки и вярваме, че ако сме по дисциплинирани и единни ще успеем да се справим с това изключително трудно за всички ни изпитание. Бъдете отговорни, пазете вас и близките ви!

Благодарим на всички вас за разбирането, желаем ви здраве и оставаме на ваше разположение, в случай на нужда!

Оставаме в постоянна връзка с всички партньори и клиенти със същото работно официално време:
От понеделник до петък: 09:00 до 18:00 ч.
Събота и неделя: почивни дни


Телефони за връзка:
02/986 60 38
0889 299 733
0896 299 733


Можете да се свържете с нас в работно време на следните имейли:
reservation@adventurestory.bg
office@adventurestory.bg

Неофицилано :) сме на Ваше разположение денонощно!