Там където нежният бриз на средиземно море се среща с пустинята на Тунис, ще откриете красивият рай, наречен Джерба. Известен със своите кристални плажове и девствена природа.
Сцена предпочитана от много филмови директори. Сцени от филма Междузвездни войни са заснети именно там.
Намиращ се в залив, единственият начин да достигнете до там е с ферибот.

Тунис е страна, богата на места и туристически атракции, които можете да посетите - от красивите плажове по средиземноморието до пясъчните хребети на Сахара. По време на вашата почивка в Тунис имате възможност да яздите камила, да се наслаждавате на слънчевита лъчи на плажа, да отидете на сафари с джип в Сахара или просто да се насладите на топлото време.

 

Мерки срещу COVID-19 в Тунис:

Изискване за отрицателен тест или ваксинация: Отрицателен PCR-тест, до 72ч преди пътуването. Запазен час онлайн тук за втори тест до 48 часа след пристигане.Деца под 12г са освободени от това изискване.

Изискване за формуляр: Да, попълване на формуляр: тук

Изискване за карантина: Да, 5-дневна карантина

Изискване при транзит: Не, ако не се напуска зоната на летището и за престой до 24 часа.

Изискване при завръщане в България: Представяне на един от следните документи: сертификат за поставена ваксина, ако са минали 14 дни от втората доза; ИЛИ документ за прекарана инфекция (положителен тест) за периода от 15-тия до 180-тия ден от теста; ИЛИ отрицателен PCR-тест, до 72ч/ бърз антиген тест до 48ч преди влизане в страната.