Petinos Hotel

о-в Минокос, Гърция

цени от 0 BGN


Hotel Petinos се намира само на метри от плажа Platis Gialos. Град Миконос е на кратко разстояние с автобус. Автобусът за град Миконос спира точно пред хотела.
ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Местоположение Hotel Petinos се намира само на метри от плажа Platis Gialos. Град Миконос е на кратко разстояние с автобус. Автобусът за град Миконос спира точно пред хотела. От хотел Petinos се предоставя безплатен трансфер от/до пристанището (3 км) и летището (5 км).
Стаи и обзавеждане Стаите в Hotel Petinos са комфортни и елегантно обзаведени. Те са климатизирани и имат изглед към басейна. Удобствата включват мини хладилник, сешоар и телевизор със сателитна телевизия. Някои от стаите са в пристройката, която се намира на 1 км.
Заведения за хранене и развлечения В ресторант Blue Myth, разположен на плажа, се сервират гръцки и средиземноморски ястия. Два пъти седмично се организират специални вечери с танци и песни.
Други услуги От Platis Yialos има чести лодки до Paradise, Super Paradise, Agrari и Елия, които са сред най-известните плажове на Миконос.