Sea Sense

Созопол, България

цени от 0 BGN


Сигурно неведнъж сте въздишали по впечатляващи фотографии на екзотични хотели по света. А мечтаният лукс и комфорт са по-близо, отколкото си мислите. Можете да се насладите на екзотичното усещане, за което копнеете тук, на нашето Черноморие.

Кристално синя вода на басейн, гледащ към морето, средиземноморски уют и колорит, хармония от светлина, простор и естествени материи, прецизно съвършенство към всеки детайл…До всичко това можете да се докоснете в бутиковия хотел SEA SENSE в Созопол.<




ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ

Местоположение Хотел Sea Sense Boutique Hotel се намира в Созопол, на 300 метра от плажа Харманите.
Стаи и обзавеждане

Просторната белота на помещенията е в деликатен баланс с перфектно подбраните мебели и елементи в интериора – уникална обстановка, излъчваща изискан вкус и финес.

Белите, заоблени стени, предразполагат към отпускащо, медитативно и релаксиращо състояние. Допирът до естествените материали отнема напрежението и зарежда с енергия. Човек се чувства приятно унесен и понесен на крилете на красиви вдъхновения.

Заведения за хранене и развлечения Всяка сутрин в Sea Sense Boutique Hotel се сервира закуска на шведска маса.
База на настаняване Нощувка със закуска
Плаж и басейни

Притегателно място е инфинити басейна, впечатляващ като от филм, но напълно реален, приканващ да се потопиш и разтопиш от удоволствие в кристалната вода. Тук наистина времето спира и човек забравя за суетата на света. Плаж Bamboo beach се намира в непосредствена близост до хотела едва на няколко метра пешеходно разстояние.